Sertai kami Hari ini dan Mulakan KERJAYA ANDA SEBAGAI USAHAWAN CUCKOO

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

 

                                                                                                                               

Anda sering mencari-cari peluang tambah pendapatan ? Jom Menambah Pendapatan dengan menjadi ejen produk.

Dah jual bermacam-macam produk tapi masih belum berjaya capai target pendapatan. Margin komisen sebagai ejen kebanyakan produk sangat kecil dan perlu jual dalam jumlah yang tinggi. Dah menjual secara online tapi masih stuck dengan facebook saja malah jualan tak juga meningkat.

Cuckoo Malaysia Menawarkan Peluang Untuk Menjana Pendapatan seminima RM1000 Sebulan sehingga RM30,000 sebulan

Cuckoo merupakan satu jenama produk barangan rumah yang cukup terkenal di Korea Selatan. Cuckoo Malaysia adalah sebuah syarikat yang telah bertapak kukuh di Malaysia. Pelbagai Produk keluaran Cuckoo dapat dilihat di mana-mana sahaja kini di Malaysia terutama Penapis Air dan Penapis Udara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kini Cuckoo Malaysia menawarkan peluang untuk menjana pendapatan dengan menjual produk-produk hebat daripada mereka. Program USAHAWAN CUCKOO adalah cara paling mudah untuk menjana pendapatan sampingan sama ada secara Full Time atau Part Time. Menjadi ejen Cuckoo atau dikenali sebagai Cuckoo Natural Executive (NE) adalah satu bidang kerjaya yang simple dan income memang lumayan.

Sekiranya anda sanggup meluangkan masa, usaha dan kerja keras, cuckoo boleh membawa anda kepada peluang kebebasan kewangan, fleksibiliti dan kebebasan untuk menentukan haluan anda sendiri.

 

 

 

 

 

Secara purata, agen cuckoo berjaya menjana pendapatan sehingga RM 4000 sebulan.

Malah ada yang berjaya bina pendapatan RM 10,000 ke RM 50,000 sebulan. Tiada pendapatan maksimum. Ironinya, mereka cipta angka sendiri dengan hanya mengekalkan momentum bekerja yang sedikit luar biasa. Tahun 2017, Syarikat Cuckoo telah membelanjakan lebih dari RM 30,000,000 pada Tahun 2018 ini untuk tujuan promosi dan pemasaran di Pasaran Malaysia. Pelaburan ini beri kelebihan yang sangat besar buat agen cuckoo. Ini bermakna, mereka hanya perlu memasarkan diri mereka sebagai ejen sah yang berdaftar saja.

 

 

Untung Ke Untung Jual Cuckoo?

 

 

 

 

Ya! Sebelum join mana – mana perniagaan sekalipun, kita mesti nak tahu untung. Sudah tahu untung baru kita boleh plan berapa modal yang wajar dikeluarkan, berapa banyak tenaga patut dikerahkan, nak jual dekat siapa dan macam – macam soalan lagi.

Ada 3 sumber income untuk ejen yang baru daftar iaitu;

1. Commission / Komisen

Setiap Natural Executive (NE) or Sales Agent akan mendapat komisen atas setiap jualan mereka (unlimited mengikut unit yang dijual).

 

2. Personal Sales Incentive (PSI)

Cash incentive mengikut bilangan unit yang dijual dalam sebulan. Bermaksud kalau anda jual satu product secara rental akan dikira 1 unit dan kalau anda jual satu product secara outright akan dikira 2 unit.

Personal Sales Incentive ( PSI )

05 net = RM 700


10 net = RM 3000

20 net = RM 5000

30 net = RM 8000

40 net = RM 11000

50 net = RM 15000

80 net = RM 25000

100 net = RM 30000

Outright/Rental= 1net

3. Group Sales Incentive (GSI)

Setiap NE yang menaja ahli layak mendapat overiding comission untuk setiap sales yang dibuat oleh downline mereka

05 net = RM 700


10 net = RM 3000

20 net = RM 5000

30 net = RM 8000

40 net = RM 11000

50 net = RM 15000

80 net = RM 25000

100 net = RM 30000

Outright= 1net

Rental = 0.5net

 

Kelebihan Menjadi Agent Cuckoo

Ramai usahawan online yang berniaga hanya dengan bisnes ini dapat menjana pendapatan yang sangat lumayan jika kena dengan caranya. Ia juga merupakan platform untuk anda yang masih baru dan ingin mula berjinak-jinak dalam dunia perniagaan, maka bisnes ini merupakan antara pilihan yang terbaik kerana anda boleh mulakan tanpa sebarang modal. Ini kerana bisnes Cuckoo teramat mudah dan anda tidak perlu uruskan stok dan risiko yang rendah, bebas bekerja dan tidak perlu keluarkan modal pun. Anda hanya perlu jual produk orang lain.

 

Income Yang Lumayan

 

 Antara kelebihan paling best dengan kerjaya Cuckoo adalah income yang sangat menarik. Anda boleh jana RM1,000 hingga RM10,000 hanya dalam masa beberapa bulan sahaja. Hanya ikut dan buat apa yang diajar oleh leader, buat bersungguh-sungguh, copy paste sahaja sistem yang telah berjaya maka nescaya anda juga boleh berjaya.

Jika bulan pertama anda menjual 5 unit rental, anda boleh dapat sehingga RM1200 sebulan. Jika anda jual 10 unit pada bulan kedua, anda boleh dapat sehingga RM4000 sebulan! Namun, jika dalam 1 bulan anda boleh dapat 5 unit jualan cash atau kad kredit, anda turut berpeluang untuk dapat income sebanyak RM4,000 sebulan. Income bulanan boleh boost hingga RM10,000 ke RM20,000 jika jualan mencapai target. Itu baru jualan bulanan, belum masuk lagi income pasif sebagai seorang Pengurus Jualan pula.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dropship - Bisnes Tanpa Modal. Sambil Baring Sambil Jana Income sehingga RM30ribu sebulan

Yang belum tahu, jom baca dan fahami. Kami akan terangkan dalam bentuk situasi. 

 Contoh: Anda ingin belajar menjual produk makanan secara online, tapi anda tiada modal, tiada ilmu dan baru sahaja nak cuba cuba. So macam mana tu ?

Anda nak jual tapi barang tak ade !  Jadi inisiatif yang ada ialah

ANDA JADI AGEN JUALAN TANPA MODAL CUCKOO (SUPERDROPSHIP).  

 

 

 

 

 

Anda TIDAK PERLU keluarkan duit walaupun satu sen pun.  

 Tidak perlu daftar,tidak perlu bayar apa-apa Yuran Pendaftaran. 

Anda boleh terus menjual.  Ya, anda tak caya?

Anda daftarkan je nama Anda harini secara PERCUMA je.

 

 

 

  

 

Agen dibenarkan memilih mana-mana produk yang dikeluarkan oleh Syarikat untuk anda pasarkan mengikut keselesaan anda. Anda nak jual semua pun boleh.

Nanti kami akan berikan anda tunjuk ajar. Module asas dan teknik untuk Anda menjual secara Online dan Offline disediakan secara ebook dan latihan teori dan praktikal di Agensi jualan dan HQ Syarikat  Anda hanya perlu ambil details customer seperti Nama, Alamat, Contact Number,Email dan Jumlah Order. 

Selesai mendapat informasi yang lengkap dari customer, anda hanya perlu submit order dalam Web System dan masukkan Details Pelanggan sahaja.  Mudah bukan?

✅ ‎Tanpa keluar modal Daftar ejen

✅ Tanpa perlu pergi  ke pejabat  pon boleh ya. Peringatan.!!! 

 

 

 

 

 

 

 

Bagi seseorang yang baru berjinak-jinak dalam dunia bisnes,mereka pasti mahu bisnes yang meminimakan modal atau dengan tanpa modal  Bisnes #SuperDropship ini adalah salah satu cara bisnes tanpa modal! *Menarik kan?*   

Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya.  *KAEDAH Bisnes #SUPERDROPSHIP  Hanya memerlukan anda mempromosi barangan  tersebut dilaman sosial, laman-laman pengiklanan dan sebagainya.  

 *Sesuatu yang menarik dan paling best, anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok.*    

 

  

Anda hanya perlu ambil gambar atau video produk tersebut dari company, dan iklankan.  

Bila anda dapat tempahan, anda hanya perlu hubungi supplier/company produk tersebut dan supplier/company itu sendiri yang akan menghantarkannya untuk anda.  

 *Kita buat macam waiter restoran. Amik order serah orang kitchen. Pastu dapat upah komisen lumayan.* 

 Sebut pula pasal harga jualan, anda jual produk tersebut dengan harga pasaran yang ditetapkan.  Supplier/company tersebut membayar kita komisen yang lumayan. 

 

 

 

 

 

Menarik bukan?*  *SOP yang MUDAH* 

1. Promote produk di mana-mana sahaja(yang sesuai)online atau offline. 

 2. Pembeli membuat tempahan produk tersebut melalui anda. Jangan risau. Anda akan diberi id khas bersistem komputer. Segala urusan dalam talian. Jadi anda tak perlu jumpa hari hari. Jadi tak perlu berhenti kerja atau stop bisnes sedia ada. 

3. Pembeli bayar company kita dengan harga pasaran yang telah ditetapkan. 

4. Anda sebagai agent/orang tengah mendapat komisen lumayan dari  pembekal/supplier/company kita  

5.  Pembekal/company akan menghantar produk tersebut pada pelanggan anda. 

6. Kita tersenyum menerima komisen berstatement lengkap setiap bulan secara bankin. Boleh guna untuk beli keta atau rumah.

 

 

 

 

 

 

Selaku ejen anda memang tak perlu pergi pejabat atau tak perlu beratur submit order di kaunter kerana semuanya proses jualan dilakukan secara online jer mudah dan jimat masa .

 Selaku Usahawan Cuckoo yang Berdaftar secara Sah, anda akan layak  untuk menikmati  4 Komisyen Utama  di CUCKOO

  1. KOMISYEN BELIAN TUNAI •••••••
  2. KOMISYEN SEWA •••••••
  3. PERSONAL SALES  INCENTIVES (PSI) •••••••
  4. GROUP SALES INCENTIVES (GSI) •••••••••

Walaupun anda bukan manager dan hanya ejen biasa, Cuckoo berbesar hati memberikan insentif setiap bulan dari setiap Unit Jualan dari team under anda. Cuckoo akan memberikan Penambahan Komisyen iaitu di panggil (GSI) Group Sales Incentives.

Bermula dari RM3,000 sehingga RM40,000 ✅

Income Seperti Manager Tanpa Perlu Jadi Manager 

Untuk  Makluman anda semua produk cuckoo memang mampu milik.

Penapis air sejuk dan panas hanya bermula sekitar dari #RM60sebulan sahaja ini memang memudahkan anda untuk mendapatkan customer dan urusan proses yang mudah.

Di cuckoo Blacklist dan Ctos boleh juga apply. Janji Anda ridak BANGKRAP.

Kami sedia membantu anda menikmati air bersih dari Cuckoo.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Average Minimum Income Ajen di Cuckoo dari RM4000 - RM10,000 sebulan tanpa perlu pergi office dan hanya jalankan aktiviti bebas untuk dapatkan sale dan submit sale online sahaja dgn dibantu group support dan One to one coaching dengan Pengurus Jualan masing-masing. 

Untuk Pembelian Pakej Sewa Beli RM60 ================================

Ajen hanya perlu mengambil Info Pelanggan seperti ini sahaja

✅Nama Penuh

 ✅IC Depan

✅Kad Debit/Kredit/No Akaun

✅Alamat Pemasangan

✅3 No Hp untuk dihubungi

✅Email

✅Emergency Contact No 

   Mudah sangat kan jadi Agen Cuckoo 

 

 

 

 

 

Anda dah READY Nak DAFTAR?

SABAR...sebelum Anda mendaftar di bahagian bawah sekali halaman ini, ANDA Harus tahu dulu berkenaan perkara dibawah 

[ 20 POINT UTAMA KENAPA RAMAI SELESA Jadi AJEN CUCKOO JUALAN PARTIME/FULLTIME ]

===================

 

 

Kadang-kadang kita memerlukan sesuatu yang kita selesa dan tidak mengganggu kerja hakiki dan tidak mengganggu kehidupan sedia ada seperti suri rumah sepenuh masa dan kerjaya kesayangan kita. Bila Anda menceburi Perniagaan CUCKOO, Anda tidak perlu risau sangat dengan realiti kerja hakiki Tuan/Puan. Di Cuckoo kita amat dan lebih memahami dari yang sedia ada al-maklumlah tema kami disini adalah sentiasa always Beyonds Standard....

 

 

1.TIDAK PERLU BERHENTI KERJA

2 .DAFTAR AJEN PERCUMA

    (Tidak perlu bayar RM100)

3 .TIDAK PERLU KE PEJABAT ATAU HQ

    (ISNIN/RABU/JUMAAT)

 ]

 

4 . WAKTU KERJA BEBAS DAN FLEKSIBLE

5 . LOKASI KERJA BEBAS

6 . TIDAK PERLU BERATUR SUBMIT SALE DI KAUNTER

 

 

 

 

7 . SUBMIT SALE ONLINE DIMANA SAHAJA

8 . BAHAN MARKETING ONLINE PERCUMA

9 . BAHAN MARKETING OFFLINE DISEDIAKAN 

 

 

 

 

 

 

10 . GAMBAR IKLAN DISEDIAKAN

11. AYAT IKLAN DISEDIAKAN

12. FACEBOOK GROUP SUPPORT 

 

 

 

13. TELEGRAM GROUP SUPPORT

14. WHATSAPP GROUP SUPPORT

15. GROUP COACHING SUPPORT 

 

 

 

 

 

 

16. PERSONNAL COACHING SUPPORT

17. INCOME BULANAN MIN DARI

      (RM1,000 – RM30,000)

 

 

 

 

 

18. PRODUK KEPERLUAN AFFORDABLE 

PRICE MAMPU MILIK SELURUH

      PERINGKAT RAKYAT MALAYSIA 

 

 

 

 

 

19. PRODUK SEDIA ADA BRANDING

      SIRIM KUALITI DAN HALAL JAKIM

20. TRIP MELANCONG PERCUMA SETAHUN 3 KALI KE SELURUH DUNIA 

 

 

 

 

 

Yang paling best semua Ajen Ajen kami di

Cuckoo selesa selalu dan tidak rushing dan terkejar kejar kerana produk Cuckoo yang MUDAH JUAL seerti goreng pisang panas dengan hanya RM60 rakyat malaysia selesa dan mampu untuk memiliki penapis air yang ada 3 suhu: PANAS/SEJUK/BIASA.

Kenapa kita perlu bantu share dan sampaikan info ini kepada semua yang ada disekeliling kita seperti isteri, suami, adik, abang, kakak, mak, ayah, jiran, rakan kerja, sahabat sahabat dan kenalan. Jika bukan kita insyallah mungkin ada kenalan kita yang memerlukan produk CUCKOO ini untuk kegunaan mereka sekeluarga disaat ini

 

 

 

 

 

BEST kan?

Sebelum DAFTARKAN NAMA Anda secara PERCUMA, Anda Perlu Tahu dahulu Kenapa Anda Perlu JOIN Kami Hari ini..

.

.

.

KENAPA PERLU JOİN KAMİ? .

 1.Anda boleh START terus Tanpa Apa2 Modal, Tanpa Perlu Bayar  Pendaftaran Ajen,Tanpa Perlu Beli Stok.

2. Job Scope Anda hanya  *Promosikan* dan *Ambil Order* sahaja untuk *Pesanan Produk  Cuckoo*, Anda tidak Perlu Pasang dan Servis Produk . 

 

 

 

 

 

3. *KOMISYEN JUALAN Anda 300%-500%*  Jual Produk Harga RM60 Komisyen RM60 (1Unit)  Jual Unit Jualan Harga RM600  Komisyen RM1000 Jual Unit Jualan Harga RM1200  Komisyen RM6000 Jual Unit Jualan Harga RM 1800  Komisyen RM10,000.

 4. *MASA KERJA SANGAT FLEKSIBEL.* Anda boleh mengagihkan masa bersama keluarga dan tugas lain dan masih mampu menjana pndapatan yang lumayan sebagai agen Cuckoo. .

 

 

 

 

 

5. *KAEDAH MENJUAL TERPULANG KEPADA ANDA.* Dengan masa kerja yang fleksibel, anda boleh pula memilih kaedah menjual mengikut citarasa, idea, kos dan kemampuan anda. Ada yang suka menjual secara online, ada yang suka menjual secara langsung.Terpulang kepada anda. 

6. *JENAMA DAN PRODUK KUALITI ANTARABANGSA.* Jenama Cuckoo sudah lama dipasaran Korea, hampir 40 tahun. Dan baru tahun ke 4 masuk pasaran Malaysia. Produk dan servis yang diberikan berkualiti setanding, malah lebih baik dengan jenama lain yang ada di pasaran.

 

 

 

 

 

Produk sangat mudah dijual kerana pengiklanan besar-besaran telah dibuat oleh pihak Cuckoo. Anda hanya perlu sampikan hasrat pelanggan yang ingin menggunakan produk Cuckoo di rumah mereka..

7. *LATIHAN DAN SOKONGAN UNTUK KERJA.* Di Cuckoo, kami sangat mementingkan servis, walaupun produk kegunaan rumah yang dijual, tetapi servis adalah salah satu konsep yang kami "jual". Jadi setiap agen akan diberikan latihan dan tunjuk ajar untuk memberikan "kualiti servis" dalam menyampaikan maklumat kepada pelanggan. Anda akan dibimbing untuk bekerja untuk diri anda dan orang lain. 

   

 

 

 

 

8.*GAJI LUMAYAN.* Memang selayaknya anda diberikan imbuhan yang setimpal dengan usaha apabila mempromosikan produk yang ada standard. Cuckoo meningkatkan kualiti hidup pelanggan dengan produk dan servis yang berkualiti, maka untuk anda agen juga pastilah diberi ganjaran lumayan jika bersama Cuckoo.  .

 9.*ISTIMEWA LAGI.* Pengalaman tidak diperlukan kerana latihan akan diberikan. Imbuhan dan gaji lebih hebat dari kerja tetap biasa, namun permohonan sangat mudah dan boleh disertai oleh sesiapa saja yang mahu bekerja untuk tambah pendapatan. Jika anda bercita-cita mahu gaji 5 angka sebulan tanpa kelayakan yang bombastik. Dengan Cuckoo anda boleh. 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Anda dah BETUL2 READY Nak DAFTAR?

SABAR...kami minta Anda BACA Dahulu sehingga habis sebelum Anda mendaftar di bahagian bawah sekali halaman ini.. 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Apa kelebihan Anda menjadi Usahawan Cuckoo?

 ====================================

Bekerja dari mana-masa sahaja dengan smart phone asalkan ada line Internet sahaja.  

Dapatkan 10 Customer sahaja untuk langgan pakej sewa/sewabeli, tapi komisyen dah rm4000 sebulan.  Best x best? (yang buat 5 angka sebulan pun dah banyak, bergantung pada kerajinan masing2) Anda Usaha lebih anda dapat, Anda Usaha kurang..  Anda dapat tengok je laa 

 

 

 

 

Kerja part time atau full time.  Sesuai buat Anda yang nak tambah Pendapatan seisi rumah.. 

*Potensi pendapatan RM1200 - RM 30, 000 sebulan*.  Bukan bisnes MLM atau investment. Top Ajen di Cuckoo sebulan selamba je buat Sales dekat 30-50 biji sebulan..Anda ada contact korporat yang best2 skit, Anda boleh supply terus dekat satu bangunan..  Selalunya company akan order bukan seunit atau 2 unit sahaja..  Kena pada rezeki Anda, dapat Supply sekali 30 unit. 

Teknik buat 5 sales sebulan sahaja!, Tapi income boleh dapat rm30,000 setiap bulan. Insentif baru je dilancarkan pada bulan Ogos 2016 ni.  Menarik x menarik? Nanti kami akan kongsikan macam mana.  

 

 

 

 

 

 

Iklan yang berterusan di billboard, radio, tv saluran utama oleh syarikat Cuckoo. Brand dah semakin kukuh di pasaran.  Hari2 customer mencari produk ni. Terkini pada Dec Tahun 2017,di dalam masa sebulan sahaja lebih dari 20,000 orang yang pasti akan menggunakan Produk Cuckoo di rumah mereka. 

Tahun 2016 sahaja dari awal Tahun Syarikat CUCKOO Malaysia dah spent dekat RM 20 Juta untuk Bujet A&P..  dan Untuk Tahun 2017 ini, Syarikat akan membelanjakan bajet A&P hampir RM 30 Juta pula untuk Sasaran Jualan Tahunan 2017. Dan pada Tahun 2018, kita menyediakan Bajet Promosi Sebanyak RM 37.5 Juta untuk sepanjang tahun 

 

 

 

 

 

Produk ada Halal Jakim, ada team khas servis dan pemasangan Cuckoo. Jadi kita x perlu pegang stok dan x perlu pening pasal penghantaran & pemasangan. Kita hanya uruskan urusan pendaftaran customer, yang lain syarikat akan uruskan. Yang paling best, company akan uruskan servis dan penyelenggaraan produk customer sekiranya ada apa2 masalah atau isu berkenaan produk yang dipasang dekat rumah customer..Kerja kita hanya amik ORDER sahaja..Ya, amik Order sahaja!! 

 Boleh jual dan pasang di seluruh Malaysia, market sangat-sangat besar. Bermula bulan Ogos 2016, dah boleh jual/pasang di Brunei, Singapura dan Filipina. Rugi kalau x ambik peluang ni sekarang. 

 Ada Liability produk sebanyak USD500,000. Kita pun yakin nak promosikan produk ni dan customer pun yakin nak membeli.  

 

 

 

 

 

 

Bermula tanpa modal, tapi boleh buat income ribuan ringgit setiap bulan.   Nak x saya ajar macam mana saya bermula tanpa sebarang modal tapi income dari bulan pertama buat sampai sekarang tak pernah kurang RM4000? (Dan ada bulan ke 3 yang cecah 5 angka sebulan).

 Disini juga Anda akan di ajar bagaimana untuk menjana Pendapatan Pasi. 

Ya , PASIF Income!!Anda hanya usahakan Perniagaan Cuckoo ini selama setahun dua sahaja untuk membina database customer Anda, selepas itu anda boleh menikmati Pasif Income setiap bulan bergantung kepada Usaha Anda dan Rangkaian Ajen dibawah Anda..Menarik Bukan???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebagai Ajen-ajen Aktif di Cuckoo, kebanyakkan Top-top Ajen Jualan boleh melakukan Jualan sekitar 20-40 unit sebulan, dan rata-ratanya berjaya menghasilkan Komisyen Bulanan sekitar RM 7,000-  RM 15,000 sebulan  Dan Sekiranya Anda seorang Recruiter yang HEBAT ataupun boleh membina Rangkaian Ajen Jualan di bawah Anda, Anda boleh Layak untuk Nikmati Insentif AGENT GET AGENT sehingga  RM 30,000 di dalam masa sebulan.

 Ya,Anda hanya melakukan Jualan 5 Unit Sahaja sebulan, tetapi Anda boleh Layak Untuk  Nikmati Komisyen Overriding sehingga RM 30,000 sebulan...

 

 

 

 

 

 

Anda dah READY Nak DAFTAR?DAN MENYERTAI KAMI SEBAGAI 

USAHAWAN CUCKOO 

RAHSIA CARA MUDAH BUAT RM10K-RM30K DENGAN BISNES TANPA MODAL

DAFTAR EJEN #PERCUMA

PERNIAGAAN #TANPA_MODAL

BOLEH DIJALANKAN SECARA #ONLINE / #OFFLINE

MENJANA PENDAPATAN RM1K - RM30K SEBULAN!

BOLEH DILAKUKAN SECARA #PARTTIME @ #FULLTIME

KERJA BOLEH DILAKUKAN DIMANA-MANA DAN BILA-BILA MASA

PELUANG UNTUK MENIKMATI #PASIF_INCOME UTK 5 TAHUN

PLATFORM KERJAYA BERSAMA SYARIKAT MULTINASIONAL

KERJAYA USAHAWAN DAN EMPAYAR PERNIAGAAN ANDA SENDIRI

PENDAPATAN PASIF DAN BERPANJANGAN

SISTEM SOKONGAN ONLINE & OFFLINE

PERUNDINGAN KERJAYA SEUMUR HIDUP

KENAIKAN PANGKAT TANPA HAD

KENAIKAN PENDAPATAN SETIAP BULAN & SETIAP TAHUN

INSENTIF PERCUTIAN PERCUMA DALAM DAN LUAR NEGARA

BONUS TAHUNAN YANG MENARIK

 


  

 

BAGI YANG BERMINAT HENDAK DAFTARKAN NAMA SEBAGAI USAHAWAN CUCKOO SECARA PERCUMA, ANDA BOLEH ISIKAN MAKLUMAT PERIBADI ANDA DIBAWAH.

ANDA AKAN DIHUBUNGI OLEH AJEN KAMI YANG BERDAFTAR SECARA SAH DENGAN CUCKOO UNTUK PROSES YANG SELANJUTNYA. UNTUK PENDAFTARAN AJEN CUCKOO, ANDA PERLU LAMPIRKAN SEKALI GAMBAR DEPAN IC ANDA & GAMBAR SELFIE PASSPORT COPY (SELFIE BACKGROUND PUTIH) KEPADA INTRODUCER ANDA.

AJEN ANDA YANG MENJADI DIRECT SPONSOR ANDA YANG AKAN MENDAFTARKAN NAMA ANDA SECARA PERCUMA.

UNTUK MENGETAHUI LATAR BELAKANG AJEN JUALAN ANDA, SILA RUJUK DI MAKLUMAT EJEN JUALAN ANDA DI DALAM WEBSITE USAHAWANCUCKOO.NET INI

  

*****BAGI AJEN(NE) YANG SUDAH BERDAFTAR SECARA SAH DENGAN CUCKOO, ANDA BOLEH DAFTARKAN NAMA ANDA UNTUK WEBSITE USAHAWANCUCKOO.NET INI DENGAN MENGGUNAKAN EJEN (NE) ID MASING-MASING SECARA PERCUMA.

*****ADMIN HANYA AKAN MENGAKTIFKAN USERNAME YANG MENGGUNAKAN NE CODE SENDIRI SAHAJA.

 

Kerja part time atau full time.  Sesuai buat Anda yang nak tambah Pendapatan seisi rumah.. 

*Potensi pendapatan RM1200 - RM 30, 000 sebulan*.  Bukan bisnes MLM atau investment. Top Ajen di Cuckoo sebulan selamba je buat Sales dekat 30-50 biji sebulan..Anda ada contact korporat yang best2 skit, Anda boleh supply terus dekat satu bangunan..  Selalunya company akan order bukan seunit atau 2 unit sahaja..  Kena pada rezeki Anda, dapat Supply sekali 30 unit. 

Teknik buat 5 sales sebulan sahaja!, Tapi income boleh dapat rm30,000 setiap bulan. Insentif baru je dilancarkan pada bulan Ogos 2016 ni.  Menarik x menarik? Nanti kami akan kongsikan macam mana.  

 

 

 

 

 

 

Iklan yang berterusan di billboard, radio, tv saluran utama oleh syarikat Cuckoo. Brand dah semakin kukuh di pasaran.  Hari2 customer mencari produk ni. Terkini pada Dec Tahun 2017,di dalam masa sebulan sahaja lebih dari 20,000 orang yang pasti akan menggunakan Produk Cuckoo di rumah mereka. 

Tahun 2016 sahaja dari awal Tahun Syarikat CUCKOO Malaysia dah spent dekat RM 20 Juta untuk Bujet A&P..  dan Untuk Tahun 2017 ini, Syarikat akan membelanjakan bajet A&P hampir RM 30 Juta pula untuk Sasaran Jualan Tahunan 2017. Dan pada Tahun 2018, kita menyediakan Bajet Promosi Sebanyak RM 37.5 Juta untuk sepanjang tahun 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produk ada Halal Jakim, ada team khas servis dan pemasangan Cuckoo. Jadi kita x perlu pegang stok dan x perlu pening pasal penghantaran & pemasangan. Kita hanya uruskan urusan pendaftaran customer, yang lain syarikat akan uruskan. Yang paling best, company akan uruskan servis dan penyelenggaraan produk customer sekiranya ada apa2 masalah atau isu berkenaan produk yang dipasang dekat rumah customer..Kerja kita hanya amik ORDER sahaja..Ya, amik Order sahaja!! 

 Boleh jual dan pasang di seluruh Malaysia, market sangat-sangat besar. Bermula bulan Ogos 2016, dah boleh jual/pasang di Brunei, Singapura dan Filipina. Rugi kalau x ambik peluang ni sekarang. 

 Ada Liability produk sebanyak USD500,000. Kita pun yakin nak promosikan produk ni dan customer pun yakin nak membeli.  

 

 

 

 

 

Bermula tanpa modal, tapi boleh buat income ribuan ringgit setiap bulan.   Nak x saya ajar macam mana saya bermula tanpa sebarang modal tapi income dari bulan pertama buat sampai sekarang tak pernah kurang RM4000? (Dan ada bulan ke 3 yang cecah 5 angka sebulan).

 Disini juga Anda akan di ajar bagaimana untuk menjana Pendapatan Pasi. 

Ya , PASIF Income!!Anda hanya usahakan Perniagaan Cuckoo ini selama setahun dua sahaja untuk membina database customer Anda, selepas itu anda boleh menikmati Pasif Income setiap bulan bergantung kepada Usaha Anda dan Rangkaian Ajen dibawah Anda..Menarik Bukan???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebagai Ajen-ajen Aktif di Cuckoo, kebanyakkan Top-top Ajen Jualan boleh melakukan Jualan sekitar 20-40 unit sebulan, dan rata-ratanya berjaya menghasilkan Komisyen Bulanan sekitar RM 7,000-  RM 15,000 sebulan  Dan Sekiranya Anda seorang Recruiter yang HEBAT ataupun boleh membina Rangkaian Ajen Jualan di bawah Anda, Anda boleh Layak untuk Nikmati Insentif AGENT GET AGENT sehingga  RM 30,000 di dalam masa sebulan.

 Ya,Anda hanya melakukan Jualan 5 Unit Sahaja sebulan, tetapi Anda boleh Layak Untuk  Nikmati Komisyen Overriding sehingga RM 30,000 sebulan...

 

 

 

 

 

 

Anda dah READY Nak DAFTAR?DAN MENYERTAI KAMI SEBAGAI 

USAHAWAN CUCKOO 

RAHSIA CARA MUDAH BUAT RM10K-RM30K DENGAN BISNES TANPA MODAL

DAFTAR EJEN #PERCUMA

PERNIAGAAN #TANPA_MODAL

BOLEH DIJALANKAN SECARA #ONLINE / #OFFLINE

MENJANA PENDAPATAN RM1K - RM30K SEBULAN!

BOLEH DILAKUKAN SECARA #PARTTIME @ #FULLTIME

KERJA BOLEH DILAKUKAN DIMANA-MANA DAN BILA-BILA MASA

PELUANG UNTUK MENIKMATI #PASIF_INCOME UTK 5 TAHUN

PLATFORM KERJAYA BERSAMA SYARIKAT MULTINASIONAL

KERJAYA USAHAWAN DAN EMPAYAR PERNIAGAAN ANDA SENDIRI

PENDAPATAN PASIF DAN BERPANJANGAN

SISTEM SOKONGAN ONLINE & OFFLINE

PERUNDINGAN KERJAYA SEUMUR HIDUP

KENAIKAN PANGKAT TANPA HAD

KENAIKAN PENDAPATAN SETIAP BULAN & SETIAP TAHUN

INSENTIF PERCUTIAN PERCUMA DALAM DAN LUAR NEGARA

BONUS TAHUNAN YANG MENARIK

 


  

 

BAGI YANG BERMINAT HENDAK DAFTARKAN NAMA SEBAGAI USAHAWAN CUCKOO SECARA PERCUMA, ANDA BOLEH ISIKAN MAKLUMAT PERIBADI ANDA DIBAWAH.

ANDA AKAN DIHUBUNGI OLEH AJEN KAMI YANG BERDAFTAR SECARA SAH DENGAN CUCKOO UNTUK PROSES YANG SELANJUTNYA. UNTUK PENDAFTARAN AJEN CUCKOO, ANDA PERLU LAMPIRKAN SEKALI GAMBAR DEPAN IC ANDA & GAMBAR SELFIE PASSPORT COPY (SELFIE BACKGROUND PUTIH) KEPADA INTRODUCER ANDA.

AJEN ANDA YANG MENJADI DIRECT SPONSOR ANDA YANG AKAN MENDAFTARKAN NAMA ANDA SECARA PERCUMA.

UNTUK MENGETAHUI LATAR BELAKANG AJEN JUALAN ANDA, SILA RUJUK DI MAKLUMAT EJEN JUALAN ANDA DI DALAM WEBSITE USAHAWANCUCKOO.NET INI

  

*****BAGI AJEN(NE) YANG SUDAH BERDAFTAR SECARA SAH DENGAN CUCKOO, ANDA BOLEH DAFTARKAN NAMA ANDA UNTUK WEBSITE USAHAWANCUCKOO.NET INI DENGAN MENGGUNAKAN EJEN (NE) ID MASING-MASING SECARA PERCUMA.

*****ADMIN HANYA AKAN MENGAKTIFKAN USERNAME YANG MENGGUNAKAN NE CODE SENDIRI SAHAJA.

Untuk pendaftaran sebagai Ejen, sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.Ejen Jualan AndaUsername : NE009311
Name : SYED FARIDZMAN IZWANIZAM BIN SYED AMMAN
Phone : 0125394855
Email : niznizam1409@gmail.comLogin Ajen


Username :
Password :
Lupa passwordBantuan Online


Call/WhatsApp Admin :
01110269692
email :
admin@usahawancuckoo.netStatstik Web


Jumlah Ahli : 162
Ahli VIP : 125
Pelawat Online : 6
Jumlah Lawatan : 43418Berita TerkiniAhli Terbaru

Muhammad Wafi :: Bandar Tenggara :: 2019-07-11

Muhammad nurismail bin khorem :: Malaysia :: 2019-06-22

Sallehuddin bin Bebakar :: Pasir Puteh :: 2019-05-27

Muhamad Haikal Bin Hamilan :: Kelantan :: 2019-05-12

Muhamad Haikal Bin Hamilan :: Kelantan :: 2019-05-12

Muhamad amin bin arsani :: Selangor :: 2019-04-11

Hisham Ishak :: Selangor :: 2019-03-24

Mohamed Nasim :: Kuala lumpur :: 2019-03-24

SYAFIG SYAHMI B MHD SALEH :: Shah Alam :: 2019-03-23

Hudzaifah Bin Habiborrahman :: Selangor :: 2019-03-23

Muhammad zul amri bin ibrahim :: KUALA LUMPUR :: 2019-02-27

Mary Anak Gemila :: BINTULU :: 2019-02-16

Norisham b bamin :: Pahang :: 2018-12-24

Md Ramlee Abd Rahman :: Kuala Lumpur :: 2018-12-24

Rahimah Mohd Yussof :: Ipoh :: 2018-12-18

Noor rosina binti noraini :: Selangor :: 2018-12-07

Nor Azwa binti Abdul Wahab :: Serendah :: 2018-12-05

Tania Tan :: Selangor :: 2018-11-26

Nor Azlin Binti Ahmad :: SEREMBAN :: 2018-11-26

Mashita Binti Noordin :: Alor Gajah, Melaka :: 2018-11-25

Lukmanul Hakim Bin Mat Yusof :: Kelantan :: 2018-11-24

Zulkefli Bin Mhd Zakaria :: Cheras :: 2018-11-24

Nur Izzah Binti Khalil :: Kuala Lumpur :: 2018-11-24

Mohd Zulkanain Bin Yaacob :: Terengganu :: 2018-11-24

NORLINA JANI :: PANDAN INDAH :: 2018-11-24

Abdul Rani Bin Bajuri :: Shah alam :: 2018-11-24

Fazlinda marsikin :: Segamat :: 2018-11-24

Suriah Ahmad :: BANTING :: 2018-11-24

Tuan Mohamad Irfan Bin Tuan Noraidi :: Selangor :: 2018-09-23

SYED FARIDZMAN IZWANIZAM BIN SYED AMMAN :: SEREMBAN :: 2018-09-04

NORLIWATI MOHD YUSOF :: Pulau Pinang :: 2018-08-13

Nurliana binti hassim :: Ampang :: 2018-07-27

Siti Hajar Binti Mohd Yunus :: CHERAS :: 2018-07-27

Azmi Shaiful :: Kuala Lumpur :: 2018-07-27

Rahimi Hazwan :: Petaling Jaya :: 2018-07-27

Hasmadi bin bidin :: Rawang :: 2018-07-27

ANIS FATIHA BINTI AHMAD SAHIMI :: PERAK :: 2018-07-27

Azlan Ismail :: Selangor :: 2018-07-27

MUHAMMAD KHAIRI BIN ABDUL RASHID :: NEGERI SEMBILAN :: 2018-07-27

NORAKLA BIN SHAFIE :: Selangor :: 2018-07-27

Nasrulhakim Abdul Nasir :: Jenjarom :: 2018-07-27

MOHD REZUAN BIN ISMAIL :: SELANGOR :: 2018-07-20

Mohd helmizam bin mohd amin :: Petaling jaya :: 2018-07-19

AZMAN BIN HUSIN :: ALOR SETAR :: 2018-07-04

Shairul anuar bin mohamad azland :: Selangor :: 2018-06-25

Azfi Askar Bin Mohd Asrul :: sabah :: 2018-06-25

NULHAYATI BINTI ABDUL RAHMAN :: Lahad datu :: 2018-06-25

MUHAMMAD MAHIR MUSTOHA :: melaka :: 2018-06-25

Wan hazanie bin wan ali :: Kelantan :: 2018-06-24

Shahrul ikhwan bin nawidin :: Malaysia :: 2018-06-24Wakil Kawasan


Stokis di perlukan SEGERANoor Shuhaidah
Ampang NOORSHUHAIDAH@GMAIL.COM 0123494925


Sheikh Abdul Muttalib
Bangi SHABLY77@GMAIL.COM 0122545386


Stokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERAStokis di perlukan SEGERADaud Mohamad
Wangsa Maju AMRJEMI1608@GMAIL.COM 0129760024


Mohamad Norhafiza
Cheras MOHAMADNORHAFIZA@GMAIL.COM 0132120223


Siti Mahini
Pasir Mas CTMAHINI@YAHOO.COM 0132931611PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.

© Copyright 2017 UsahawanCuckoo.net

Ref : NE009311